Kuponko ponudbe na Vsikuponi.

Kuponko je odlična rešitev za vse, ki iščejo cenejše alternative za aktivno izkoriščen prosti čas, razne izlete, razvajanja v dvoje, lepotne tretmaje. Kuponko je spletna blagovna znamka, ki za različna področja ponuja od 50% ter vse do 90% popusta. Izbirate lahko med več različnimi storitvami kot so recimo izleti, wellness razvajanja, kulinarični užitki… Prav tako je odlična rešitev za tiste posameznike, ki želijo preizkusiti nove stvari, in pri tem prihraniti (popusti znašajo vse do 95%) pri nakupu kakovostnih storitev ter izdelkov.

Različne ponudbe na Kuponku

Kuponko vam že od leta 2011 naprej zagotavlja najboljšo ter najnovejšo ponudbo za nizke cene. Ponudbo lahko prilagodite svojim željam ter potrebam. Tako lahko iščete med tistimi ponudbami, ki so ponujene v vašem mestu. Ponudbe so razporejene v kategorije, tako da vam olajša brskanje in izbiro. Kategorije so sledeče: kulinarika, lepota in zdravje, wellness ponudbe, masaže, šport in zabava, ponudba vezana na dom ter avto, vstopnice za razne dogodke, razni tečaji ter ostalo. Tudi v sklopu turizma vam ponujajo Kuponko popuste za razne izlete – npr. enodnevni izleti, morski oddihi ali pa krajše počitnice v termah.

Največja prednost izbire nakupa na Kuponku je predvsem prihranek denarja. Tako dobite odlično priložnost, da preživite sproščujoči vikend v toplicah za res nizko ceno. Če so vsaj mikali razni lepotni tretmaji, in se vam je zdelo vedno predrago, je to tudi super in poceni način, da se malo razvajate.

Preprost nakup kuponov

Tudi način nakupovanja kuponov je preprosto in prilagojeno posamezniku. V kolikor vam je bolj prijetno in udobno nakupovanje preko spleta, lahko opravite nakup na njihovi spletni strani. Za to morate postati le registriran uporabnik na njihovi strani, in že lahko izbirate! Po nakupu se vam kupon shrani v vaš registriran račun – ta kupon si lahko pošljete na svoj mobitel preko sporočila ali pa na elektronsko pošto, s čimer tudi aktivirate izbran kupon. Nakup lahko zaključite s plačilom s kartico, ali pa tudi z Moneto. Lahko pa tudi izbran kupon plačate na eni izmed mnogih prodajnih mest kuponov – to so OMV bencinski servisi, trafike 3DVA, ter poslovalnice Pošte Slovenije. Pri koriščenju kupona je pomembno, da ponudniku storitev pokažete kodo kupona. Da, tako preprosto je.

V koliko vam spletno nakupovanje ne leži najbolj, lahko tudi osebno kupite kupon na več kot 680 prodajnih mestih razpršenih po celi Sloveniji. Ta prodajna mesta so locirana v vsaki trafiki, na vsaki bencinski črpalki OMV ter poslovalnicah Pošte Slovenije. Kupon plačate z gotovino, je aktiviran takoj in pripravljen za uporabo ter vaše uživanje!

Kuponko in podjetja

Tudi podjetja lahko izkoristijo sodelovanje s Kuponkom v namen promoviranja ter predstavitve svojih storitev. V kolikor se podjetje na novo odpira, je to več kot odlična priložnost, da se predstavijo zainteresiranim po vsej Sloveniji. Poleg tega, da je vaša ponudba ter vaše podjetje predstavljeno na spletni strani preverjenega, uspešnega podjetja, ki jamči za svoje poslovanje, vam daje to tudi priložnost, da pritegne stranke, ter jim predstavite vaše storitve. V kolikor bodo potencialnim strankam všeč vaše storitve, obstaja tudi večja možnost, da se odločijo za vas tudi v prihodnje.

Leave a Reply